ARTICLES

Ouderwetse portretten van androids:
‘Ze kunnen zich in verschillende expressies uitdrukken’

NRC

Net echt, maar toch niet helemaal: deze fotograaf legt robots vast – NRC

Tentoonstelling: Het is natuurlijk wel een mooie vondst om robots, wonderen der vooruitgang en technisch vernunft, vast te leggen met een 19de-eeuwse houten ….

Robots Need Us More Than We Need Them

In our AI future, people—not the algorithms they deploy—will be the reason most companies succeed. 

Retrato Robot

A lo largo de siete años, Wanda Tuerlinckx ha retratado androides, humanoides y robots a través de una cámara de la época victoriana. Estableciendo un vínculo entre dos momentos claves de la historia, la revolución industrial y la actual revolución de los robots, el presente, el pasado y el futuro queda encapsulado en cada una de sus imágenes.

REIS magazine

The future of yesterday

De fotobeurs Unseen 2022 is geopend op het Westergasterrein in Amsterdam. Dit jaar opvallend minder thema’s als milieu, planeet en duurzaamheid. Ook vrouwelijk naakt wordt veel minder getoond dan voorheen, een logische reactie op de Me Too-beweging. Het is tijd voor een nieuwe visuele tijdsgeest, en dat levert Unseen 2022.

Eindelijk weer eens wat goed nieuws, en daar zijn wij allemaal aan toe in Nederland. De fotografiewereld komt weer langzaam in beweging in ons land en daar is het de hoogste tijd voor. De j.l. fotobeurs Unseen in Amsterdam is een strak, gepolijst, overzichtelijk en zakelijk-gedreven evenement, dat onze aandacht verdient.

The portrait of Android Natsume Soseki on the cover of Michael K. Bourdaghs book:
A Fictional Commons: Natsume Soseki and the Properties of Modern Litterature.
Cover design by Matt Tauch

WEBLOG RENÉ PAAS, COMMISSARIS VAN DE KONING, PROVINCIE GRONINGEN
Noorderlicht: prachtig!

CALCALIST.CO.IL